Vad gör en bra helg?

Enligt mig: Frukost tillsammans med hela familjen, komma igång med städningen innan 10, bygga ett förråd eller två, åka till Ikea, massa lördagsgodis och söta & väluppfostrade familjemedlemmar som tindrar med ögonen när jag säger att vi ska se något musikunderhållningsprogram

Enligt sambon: Sovmorgon, frukosten färdig på bordet, sport, sport sport, soffhäng och god mat på kvällen och en tyst sambo som förstår behovet av ensamhet och tystnad.

Enligt stora barnen: Lunchen färdig lagom när dom vaknar, stängda dörrar så att dom får vara i fred, dator, låtmigbaravaratid, slippa mammas tjat genom att sitta med kompisarna på chatten med stora hörlurar på, titta på klädhögen och rycka på axlarna med ett ”mamma fixar”

Enligt Mira; Pippi till frukost, Pippi till lunch, Pippi till middag och sen en skål med chips.

Hur farao ska man lyckas med en helg som passar hela familjen?

LOADING..