Såklart gjorde jag en Fnula…

Ja mina vänner dags för en Fnula

Ja mina vänner dags för en Fnula

En Fnula på barnkalas dagen efter? Hannah frågade om jag ville komma på Livs barnkalas, men jag hade väldigt på ursäkter för att inte komma… Det känns som att 10 barn är lite för mycket för en Fnula i detta skick. Jag somnade vid 4 och var och åt frukost vid 7. Dumt.. I know!

Igår gjorde jag det igen, en Fnula. Förra året satt jag på mammabloggalan och pratade med min trevliga bordsdam om vilken som var hennes blogg, hur många barn etc. Då såg jag de andra bordsdamernas förtvivlan i ögonen och tjejen sidan viskar,
-Men Fnulan, det är ju Familjen Annorlunda Madde….
Noll koll tyvärr men jag har bett Madde tusen ggr om ursäkt men hon tycker att det är skitroligt.

Igår sitter jag med en vacker höggravid tjej och social och nyfiken som jag är skulle jag ju veta allt och frågar vilket nummer av barn i skaran det var och hon svarade att det var nr. 9.
– Men ååååå då får du ju vara med i Familjen Annorlunda, kläcker jag ur mig lite käckt.  När hon svarar…
– Det är jag redan… Förlåt Anna!

Och igår stod Peter och Hannah och pratar med en kille på eventet. Jag hörde hur de omkring mig viskade om denne kille, Jaha då var det visst en kändiskock från tv.. Jag borde se mer på tv verkar det som….

SORRY!!!!

Fnula

LOADING..