Mitt största avslöjande…

Jag är farlig, jag är en sån som stalkar stjärnorna, eller deras musik i alla fall! Men ett kärt band som är djupt i mitt stora schlagerhjärta är fantastiska, underbaraste Alcazar.Ni kan aldrig förstå hur mycket jag avgudar dessa stackars personer som deltar, deltagit i detta ”band”. Så pinsamt att erkänna att jag gråtit tårar för att dom åkt ut ur Melodifestivalen.. Och på en schlagerfest klädde jag ut mig till rödklädda ursnygga Tess Merkel.

Så kan ni fatta grejen liksom? Hur stor är det inte liksom? Så kommer hon, Tess Merkel till Bloggminglet… Jag blev generad och salig och var så patetisk att jag frågade om att få ta kort.. Och vet ni hon tog kort med… Vi matchade varandra med silvriga kläder och sotade ögon. Vi var liksom ett. (känner ni hur jag hyperventilerar när jag skriver….)

Sen är det ngn som gör det, tvingar mig (host…..) att delta i  karaoke som Tess håller i, med min favoritlåt ”Det gör ont”. Man ska inte ge mig micen.. man ska inte dra upp mig på en scen för då gör jag det… GER JÄRNET! Stackars åskådare, jag slet upp mikrofonstativet och körde på… precis som Lena PH. Jag vill vara en schlagerdiva.. Och förstår ni grejen, Tess och jag ställer upp i Mellon nästa år, JO Det är sant, eller inte!

Men hörre ni ni.. nu ska jag berätta det häftigaste… Tess har lagt upp vår bild på sin blogg.. Jag är lycklig även om hon inte har en uns av aning om vem f*n tokan med stativet är! Jag har som tur är inga kort på mitt utspel.. men på Tess och mig har jag..

 

 

LOADING..