Life is good

Är ni helt galna? Har ni helt missat min tävling om ett tandblekningspaket delux från Brilliant Smile? Ni är tokiga om ni inte är med!!

Och jisses mina vänner, nästan 300 underbara tjejer kommer på vår träff på torsdag, helt galet! Och helt underbart! Ni som läser hos mig, vem är det som kommer av er?`Och en sak till, ett krav har jag; KOM FRAM och säg hej och ge mig en kram med massor med energi för det behöver jag, det är lite mycket nu och det är mycket stressigt nu! Därför jag är en dålig bloggvän. Det kommer att bli en fantastisk kväll och jag hämtar paket efter paket på posten och dom undrar vad jag sysslar med!

Och en sak som är gottigottgott är att äta ute-ute! Inte ute i uterummet utan ute-ute..Äsch ni fattar!

Och jag glömde ju att berätta en sak, jag fick ett meddelande från ”Snabbmatsföretaget” som gärna ville reda ut mitt skosuleproblem, proffsigt! Så dom har fått ett mail =)

PUSS på er!!!

image

 1. Så mysigt man bara älskar denna härliga tid<3 gäller att passa på det är inte så ofta man kan det 🙂
  Fint du dukat, trevlig kväll på dig!

  puss och kram

 2. Jeg kommer…..IIIIIKKE 🙁
  -men jeg håber senere på året, jeg kan være med på nogle af jeres events 😀 God fornøjelse på torsdag.
  Kram

 3. Men gumman!! Tusen miljarder kramar till dig!! 🙂 Önskar jag kunde och krama dig! Men jag ska stötta dig nästa gång! 🙂

  PUSS

 4. Götlaborg är så långt bort… annars hade jag kommit. Stockholm är givet!

  Nu rasar jag snart i säng… gisses vad trött jag blev… vilken urladdning. =) Men nöjd =)

  Kram kram

 5. Du det där snabbmatstället får nog svårt att reda ut sina skosuleproblem…bättre att bojkotta dem.

  Det blir definitivt ingen bloggträff nästa vecka, jag har för mycket i mitt liv. Studentbal, en kollega som slutar plus träning. Det blir nog träningen jag väljer, för sån e jag. Hoppas ni får kul o hopppas att jag hinner följa med NÅGON gång!!

  Kram

 6. Huuu vet inte om jag hade vågat hälsa på dig, du är ju kändis nu… 😉 Nu ska jag ju inte dit, för det ligger ju på liiite fel sida Sverige, men ändå. KRAM

 7. Fina fina Malin! Jag önskar att jag kunde komma, men det är för långt denna gången. Man kan ju inte vara med på allt…

  Vi har likadana tallrikar som er, superfina!

  Kramar! <3

 8. Skulle vara så kul att få uppleva ett bloggevent men tyvärr passade inte in i min agenda den här gången. Hoppas att allt blir precis som du har tänkt dig och kramen den kommer här istället! Kram!
  Nu får det vara färdigskrivet för nu måste jag tävla!

 9. Vad snäll maken är som hjälper dig att fixa inför bloggträffen.
  Självklart ses vi där, nu när ni äntligen kommer till Göteborg!

  Kram utlovas 😀

  /Fina Frun

 10. men vilken pli du har på maken 😀 När jag ordnade mässor såg jag inte röken av min ”bättre” hälft 😉 Jag skulle vilja gå, men det kan/ska jag inte…så du får en kram på distans istället 😀 och ja…det är underbart att äta ute…allt blir så mycket godare då 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..