Väluppfostrad lillälskling

Idag kom jag på det. Det handlar om uppfostran det är med sjuka barn. Mira är sjuk idag när hon ändå skulle vara ledig! Och är hon sjuk har det varit när jag har varit iväg på något en helg, det har hänt TRE ggr nu i vår. Är inte det att vara väluppfostrad säg ;). Stackarn vågar väl inget annat. Så nu sitter hon med ”mins ajpadd” och skrållar Astrid sånger för fulla hesa muggar. 

Jag har varit lyckligt lottad hela våren med en Mira som inte varit sjuk någonting. Det är så synd om alla dom föräldrarna som har sjuka barn hela tiden, och det är synd om deras arbetsgivare. Framförallt är det synd om barnen såklart. Som förälder är det inte alltid lätt att lägga ifrån sig jobbet, jag har ett sånt jobb. Så det där med ”Vobba” borde fsk kolla lite på. Samtidigt så ska man väl ta hand om sina barn när dom är sjuka inte sitta och jobba,,, Nej nu fick jag lite dubbelmorals-ångest!

Små sjuka ögon på lillan… 

LOADING..