Sandlåda

Ni som varit med mig länge, minns väl Miras sandlåde kamp? Hon har fått flytta runt i våra rabatter stackarn! Och förra året när vi började på vårt trädäck trodde underbaringen att det skulle bli hennes sandlåda, men hur besviken böev hon inte när vi började spika på brädor. Och när vi grävde upp halva trädgården för att bygga en friggebod trodde hon nog att vi slagit huvudet….

sandlåda

Men, nu, ÄNTLIGEN, har damen fått sin sandlåda! Jag har jobbat som en tok idag, burit 280 kg blöt sand… skruvat 10000 tals skruvar osv. Men…. det som var värst var att hitta skruvdragare! Jag hade en skruvdragare med batteri som tog slut- och hittade inte laddaren! Jag hittade två full laddade batterier men ingen skruvdragare, och sen hittade jag en men där fanns ingen såg grej fram som skruvar….

SKIT…… Så det blev med handkraft! Mira är överlycklig och har suttit där flera timmar och innan sanden var i hade hon slängt i alla sina saker… Lyckan är total och jag är så jävla mallig!

 

Sandlåda
Sandlåda
Sandlåda
Sandlåda

LOADING..