Stackars er…

Stackars er som inte fått vara med

Stackars er som inte fått vara med

Ja faktiskt, stackars er som inte fick vara med igår faktiskt. Herregud. Fantastiskt sällskap och stora fat med libanesisk mat gjorde kvällen till en fullträff. Vi skrattade så att vi höll på att kissa på oss och diskuterade viktigheter som jag inte ens vågar berätta att vi pratade om… Tack Peter och Hannah för att ni bjöd in oss till denna stund av skratt och varma samtalsämnen.

Stackars

 

Här matar jag ut inlägg på inlägg med hur bra vi har det! Ja, skrytsam och egotrippad är vad jag är.. Förlåt, så nu riktar jag mig till Dig! Hur har Du det? Har helgen varit bra och har du laddat inför veckan som kommer? Igår laddade vi för att göra Bloggfamiljen ännu bättre och mer fokus på dig som läsare. Det är faktiskt därför vi finns här, Du kommer tillbaka nästan varje dag, skriver dina kommentarer när du har något du vill säga. Ett litet hej betyder lika mycket som en hel novell. På det sättet får jag se dig också!

Nu har vi ätit vår frukost och ska bege oss hem till våra familjer, den riktiga familjen =) Tack 32 rum och kök för ert fina mottagande!

Mina fina kollegor!

 1. Härliga bilder!! Kan tänka mig att ni hade en superdag/kväll igår, visst är det fantastiskt att få ha kollegor att skratta så mycket med?! Det har jag också 🙂

  1. Ja det är underbart!! Roligt att prata skratta och trivas! Roligt att du börjat titta in till mig!

   Puss och kram!

 2. God morgon Fnulan 🙂
  Fy så mysigt!! Villa snyggingar ni är! : )
  Jag hoppas på att ni kom fram till att alla läsare kan flytta sina bloggar till er som det är på MAMA : D en önsketanke : )
  Önskar dig en fin dag! Jag har tagit ledigt idag! Underbart!!
  Kram!!

 3. Jag har gjort egen sushi och även varit på galej med mina kollegor. Idag spöregnar det och det får bli städ och tvätt. Yippe va kul (not) Kram Ulrika

 4. Åhhh vilken utsikt…och mat! Det där hade jag velat prova! Kan inte komma på om jag någonsin ätit libanesiskt!
  Har du det gott annars fina du? Stressa bara inte ihjäl dig med alla projekt! ♥
  Kram

 5. Det är inte speciellt synd om oss, vi har ju tur som får ta del av allt det roliga genom era bloggar. Fina bilder och rolig text…kan vi begära mer?! Haha. Hoppas allt är bra och att du hinnet ta det lite lugtn mellan varven (var rädd om dig)
  Kramelikram fina du!
  /Victoria

 6. Tackar som frågar! Haft en underbar helg och gjort det jag gillar mest: Målat tavlor, förr utom att blogga då förstås. Ser ut som om din helg också varit helt okej…

  Tur du hann vila upp dig nu om du ska ställa till med en liten bjudning! hihi! Själv väljer jag att gå bort. Blir lite enklare. Kram♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..