Men för guds skull låt mig gå och jobba!

Jag börjar såklart med att välkomna underbara Niiinis in till oss i familjen, hon är lika ljuvlig som hon ser ut, gå in och hälsa henne välkommen du med! Kul med en brunett bland alla oss blondiner!

Jag längtar tillbaka till mitt kontor! Det är lugnare och skönare på jobbet kan jag lugnt säga! Två veckors semester och vi har vilat EN dag!  PÅ jobbet finns det Ingen som skriker på min hjälp tiden. Är det inte det ena är det det andra som till exempel skruvar och skruvdragare. Där är inte heller någon som tvingar mig att servera kaffe, lunch och fika i ett. Och framför allt så står man inte med hela disken själv (oftast chefen som tar den faktiskt), För gudars skymning vad vi har slitit idag! Vi har byggt ett 15 m långt staket runt vår uteplats. Grävt upp bakom vårt förråd för att lägga sten.. Jag har ont överallt! Ni ska få se massa kort men jag vill ju piffa lite först!

LOVE & KÄRLEK


Mira i sin favoritklännig! 
Vad ni håller på mamma och pappa… Jag vill leka// Mira
Mira frågar pappa om hon kan hjälpa honom med något
Vi fick också fint besök av Zara och Lex, svärson månne?

LOADING..