Skiträdd för Meekatt

Oj, det är en vecka sedan dom intyg Fnulan-mansion, dom där snygga underbara brudarna Sojka, Vivi, Meekatt och Emma. Jag hade massor med goda rester från bröllopet och det gillades såklart när vi hade knytis! Jag slogs med mig själv om sparrisen Meekatt hade med sig, hon åt det inte själv men det såg snyggt ut tyckte hon. Emma gjorde supergojjor och Vivi skröt om sin färdigmarinerade kyckling =) Sojka log stort som vanligt. Vi grillade (host-mannen-host), åt, drack, pratade och skrattade. Vissa av oss tjöt när det pratades om bröllopet.. (nej jag är inte pinsam alls, jag är bara väldig mycket hormonell kvinna i sina känsligaste dar)! Christel från C-Skincare kom och pratade med oss om hur man lättast tar hand om sin hy, stackars Sojka vågar nog inte sig på mer lypsyl…

Meekatt är jag lite rädd för, hon har hotat med att flytta hit efter att hon var här. Jag hade nog dött då, ja av skrattinfarkt… Vi satt och pratade till halv två eftersom dom andra tre var tröttisar, och vi hade nog kunnat sitta kvar ännu om inte hennes familj saknat henne för mycket! yl!

Sötnosarna hade köpt presenter till mig (till mannen med såklart) som tack fick dom världens godaste tryffeldessert, TACK tjejer! Naturligtvis fick dom en goodiebag, jag ÄLSKAR ju att ge bort saker. Mira fick en present av Meekatt med, en Pippidräkt =) ..

Tänk så många vänner jag fått… Ni alla är underbara och ni alla berikar mitt liv! Ja, du som läsare med!

Careb bjöd på drickflaska, tallrikar, skedar och haklappar från Tommee Tippee i underbara färger eller hur!!!  Och Careb bjussade även på nässpray från Näsfrida.
Memira– en drickflaska,
Nyckelring från Röhnisch
Fina servetter från Me & I.
Brilliant Smile bjöd på deras tandkräm, en snabbverkande boost som man använder i två veckor för att sen använda en ”vanlig” blekningskräm resterande tid (it´s working….)
Celsius bjöd på GOD dricka som faktiskt FÖRBRÄNNER kalorier!
Make-up store lite smink
Minodin bjöd alla på varsin valfri handsydd skärmmössa!

Till Mira från busiga Meekatt!

Våra presenter var bland bilderna på alla presenter, en fågelbur och en sån eld man kan ha ute =) JÄTTEFINA precis som tjejerna!

LOADING..