Intervju med Ps3 proffset och tävling till er

Gabriel, världens bästa kille bleIv utsedd till en supergrej. Han fick äran att testa Sony Playstations nya spel Sorcery, dels för att han är speltokig, assome (hans egna ord) men även skitsnygg (mina egna ord). Jag som mamma blev förvånad över den fina lådan Gabriel fick spelet i. Och att det var så många saker som man fick till som hjälp i form av böcker, hemliga formler och en massa annat kul! Jag var för feg för att testa men tittade på när sonen spelade, såg coolt ut!

Så efter denna intervju ska ni få veta vad tre av er kan vinna, lyllo er!

– Hej Gabriel, detta är lite pinsamt för dig men din skämmiga mamma vill intervjua dig angående det nya spelet du fått låna från Playstation.
– Hej Mamma, du är skit-skämmig….
– Är jag inte alls, men skit i det nu! Vad tyckte du om spelet efter att du fått testa det ett par gånger?
– Det var roligt men det tog sin tid att förstå alla kontrollerna, en stav som lyser och ändrar färger och en vanlig. Fast när man lärt sig dom så var det ett roligt och spel som man kan lägga mycket tid till. Skit bra grafik och coola färger.
– Kan du rekommendera detta till andra snorungar?
–  Ja, fast det beror på hur gamla dom är. För till exempel Mira kan tycka att det är läskigt. Passar dom som är cirka 10 år, 14 åringar tycker nog att det är lite pinsamt spel för dom.
– Ska du spela det mer?
– Ja, kanske det, ska spela med mina polare. Det är inte ett spel jag kommer att spela hela tiden, men ett spel man kan ta fram ibland.


 1. När de gäller tv-spel för mig så älskar jag singstar verkligen och de är för att jag gillar att sjunga och där har jag ingen scenskräck utan jag kan vara mig själv och ta dem höga tonerna. Sen är de verkligen kul när de är fest och man delar upp sig i två lag och tävlar :)Kramar

 2. Hej!
  Åhhh, vad min speltokiga bonusdotter (och säkert även hennes pappa) skulle älska detta! Hon älskar fantasy och Harry Potter! Hon är 9 år och gillar ett riddarspel som vi har bäst. Vi har även ett movespel där man är gladiator som hon gillar jättemycket.
  Detta spelet skulle även jag kunna tänka mig att spela och det är ju ett stort plus att det är ett move-spel!:)
  Håller mina tummar och tår! Kram och tack för en rolig och inspirerande blogg!

 3. Själv spelar jag inget, gilllar inte alls att soela, men resten av familjen (man, son 5 år, dotter 8 år) ÄLSKAR att spela, framför allt PS3. Favoritspelet är skylanders. Ett spel med gubbar och andra tillbehör. Köps nya dyra gubbar för ofta enligt mig men maken som mer än gärna spelar både med och utan barn vill bara ha fler och fler för man ‘måste’ ha det tydligen… Hmmmm:-)

 4. Alla spel där jag får möjlighet att stå och skråla till gamla dängor (och nya med förstås) passar mig som handen i handsken. Helst ”spelar” jag dock sådana spel i ensamhet eller med synnerligen nära vänner….Man vill ju inte skrämma bort folk haha (eventuella grannar har dock inget val än att stå ut).
  Ett spel som Sorcery skulle jag dock inte kunna låta bli att vara med att spela med barnens kusiner om jag vinner 🙂

 5. Hjemme hos os kan vi godt lide eventyrspil, når vi alle spiller. Opgaver som skal løses for at kunne komme videre, for eventuelt at redde verden. Ungerne synes det er sjovt at danse, synge og optræde. Når alle er med, synes jeg vist godt om det meste 😀

 6. håller med mamma-Fnulan där 🙂 Gabriel är skitsnygg 🙂
  här finns inga spelande ungdomar så….. jag hoppar över, fast jag förstår inte vad jag skulle göra med almanackan, är jag med i den tävlingen??
  kramar finaste Fnulan <3

 7. Jag älskar super mario och zelda, det var spelen som fick mig fast i tvspelsvärlden… äventyr, klurigt och strategi är det som går hem hos mig, sen älskar jag brädspel som alfapet och fia med knuff! Har vi tur här gissar jag att jag får tigga sonen om lite speltid tillsammans med honom!

 8. Jag minns hur avundsjuk jag va på
  min bästa vän när jag va liten som hade ett Playstation och ett spel med den ”blåa igelkotten” Älskade det spelet.Jag fick själv aldrig något Playstation som barn men i julas gav jag ett till vår familj,främst för att min son på 5 år och min sambo skulle kunna spela och ha kul.Min son spelar ofta sitt Star Wars spel och är hur duktig
  som helst och jag skulle vilja vinna det här spelet till honom.Han är inte så gammal
  men en hejare på tv-spel.

 9. Hej Fnulan…Jag spelar hederliga brädspel…har nu så smått gått över till Wordfued, Rumble samt Patiens på mobilen….borde kanske vara dags att ta spelandet till en högre nivå….kanske genom att vinna detta spel…ungarna hade nog blivit överlyckliga över sin (gamla?!) mammas moderniteter….Menar…man vill ju inte vara kvar i stenåldern eller 😉

 10. Här spelas det för fullt hemma. fantasi och äventyr är det som är populärast hos pojkarna och vi flickor gillar dans och sång spel mest…
  Håller tummarna för chansen att bli ”årets mamma” med en toppen present till kidsen.

  kram jessica/Kungsbacka

 11. Hej 🙂
  Jag vill vara med i tävlingen…

  Jag älskar äventyrs spel…typ Crash Bandicut o Super Mario….
  Sing Star o Dans spel går varmt när vi är många…
  Killarna är mest för bil o krigs spel, dottern gillar dans o sång.
  Blir inte mkt spelande på sommaren men nu snart nalkas hösten och vintern, då går spelen varma här hemma 🙂

  Kram o tack för en favo blogg <3

 12. Tycker det mesta är kul, men Super Mario är nog det bästa i nyktert tillstånd och Singstar är riktigt kul efter några glas…

 13. Buzz, sing star, super mario är spel som jag tycker är roliga. Barnen tycker inte det är lika roligt när jag tar över spelandet efter jag bara skulle ha hjälpt dem lite 😉
  Barnen älskar att spela äventyrsspel, de kan sitta en hel dag om de fick bestämma 🙂

 14. I’m entering the contest! Om jag får bestämma så blir det singstar, men om barnen bestämmer så blir det något super mario-spel. Barnen tycker det är pinsamt när mamma sjunger. Fick till och med tillsägelse när jag sjöng med framför TV:n och ”Allsång på Skansen”. Vad de inte förstår är att det gör mig ännu mer taggad, moahahahaha!

 15. Åh, TV-spel! Min favorit där måste vara Buzz, mest för att jag bara äääälskar den svenska rösten (Felix Herngren) till progamledaren där! En annan favorit är Buzz Jr, Jungle Party – en given favorit när barnen var mindre!

  Trevlig helg!

 16. JAg är med! ^^

  JAg gillar supermario, bilspel (har ingen favorit), star wars, sims, buzz m.m.
  Håller tummar och tår att jag får vinna 😀

  Har gillat fb sidan ^^ – Hannele Rantamäki

 17. Mitt favorit spel är Little big planet! Så himla snyggt gjort och bra musik. Passar både när det är regnigt ute eller som partyspel 🙂

 18. Måste ärligt säga att jag fattar mej inte på dessa spel mer,
  men mina barn älskar alla slags spel.. så vad gör man inte för dem..?
  Jo, man pallrar upp sig o spelar o försöker faktist på riktit vara med..
  Min personliga favorit är nog Singstar,
  men kidzen älskar där det händer där man får göra nåt..
  Mamma som försöker sjunga är bara pinsam

 19. Jag gillar gamla hederliga Nintendospel som Super Mario Bros och Zelda 🙂
  Gillar även att spela Wii, kul att förena nytta med nöja dvs. spela och röra på sig samtidigt.

 20. Det här skulle min blivande man och dottern tokälska!
  Jag gillar spel där man får vara aktiv med kroppen, typ Wii och sånt 🙂
  Haha, nu lät jag ju hurtig, men det är väl mest bowlingen jag tycker är rolig 😉

  Håller tummarna hårt nu, så här i sista sekunden!
  Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..