Skäms över min chef….

I torsdags släntrade chefen iväg JÄTTE tidigt! Så där tidigt så att man nästan skäms. Hon sa att det var på grund utav att hon haft jouren hela sommaren när jag har varit och roat mig med semester. Hon  nästan fnös och frynte på näsan när hon staplade ut i fina högklackat och rött läppstift. Näsan var högt upp i det det blå.

Då gjorde jag det…………. och skickade denna utmanande bilden till instagram, twitter och facebook. Vad jag glömde var att chefen kan läsa alla mina inlägg etc.

image

Och sen sätter jag mig på flygplatsen för att åka iväg och får ett mms med följande bild och text:
REVENGE!

image

Suck, inte konstigt att samhället ser ut som det gör med sånna chefer som styr vårt land!

Och vet ni vad jag möttes av i går när jag kom till jobbet? Chefen är på semester (som vanligt…) och har klistrat fast en lapp på bordet med hotelsefulla ord…..

image


kontakt: malin@fnulan.se

LOADING..