Men herregud!

Jag är helt förstörd, hur kunde detta hända mig som bloggare? Hur kunde jag lyckas med det här? Jag var stressad som en gnu när slängde jag mig i bilen för att hämta upp Mira och mannen på jobbet så att vi skulle komma iväg upp mot Norrland. Vi stannar till på Max för mat, kör i väg och då kommer jag på det, mitt kaffe.. det ställde jag på biltaket.

Sen kommer vi en bit på vägen och då får jag nästan en hjärtinfarkt….. MIN DATOR! Hur f*n kan man som bloggare glömma sin dator? Det värsta är nog att jag inte vet vart den är. Nu börjar jag bli rädd att jag glömt den också på taket!

Suck…. och vem skulle det förvåna om den gjort det? Inte mig i alla fall.

Så det blir ingen bild… inte mer än en skitkass mobilbild på min mans nya fula dator som jag inte kommer att få låna… Sur…..

image

 

LOADING..