Kafferepet

Fina servettter, SOL med varma vindar, sprakande blomsterprakt
och vackra dukar…..

Fina servettter, SOL med varma vindar, sprakande blomsterprakt
och vackra dukar…..

 

Systrarna på Solhjulets fylldes med vackra människor med hattar och leende läppar. Vi minglade i trägården och delade naturen med grisar, höns, lamm, gäss och kaniner.  Alla som var där hade en sak gemensamt, vi ville dricka kaffe, äta kakor och dela något traditionellt. Allt var sådär perfekt… sällskapet, de 20 sorternas kakor, kaffet smakade sagolikt i de små välbevarade kaffekopparna med fat. Lillfingret stod rakt upp när man tog koppen till munnen och njöt av de fina bönornas smaker. Nu skulle Cecce få en dröm uppfylld…

Sen kom alla Prusiliskiga gäster!

Nu börjar berättelserna om våra kakor. Alla berättade med hjärtat och inlevelse och det var så intressant att höra, TACK för att ni delade med er!

 

Irenes man Tommy gav oss förstklassig service 
Alla fick en utmaning, att göra sin egen cupcake. Det fanns allt man kan behöva och det enda som gästerna behövde göra var att använda sin fantasi. Och ni kommer att få se ALLA mästerverk, för ni ska få utse den finaste!
Jättekul tyckte Mira som också ville vara med och tävla!

 

LOADING..