Hittat en ny älsk

Jojomensan, jag älskar mina svärisar! Det är mysigt att vara hemma hos dom med Mira. Men en sak är inte alls kul…. deras sportintresse… Jag fattar noll, hur kan man vara intresserad av SPORT???

Det finns ju så många andra bra program man kan se på tv istället, töntiga bönder, pilska kvinns, syslöjdsfröknar och vinnande postkodstransar. Så väljer man sport? Män i konstiga dräkter och utan tänder. Var är världen på väg! I och för sig så får vi i alla fall umgås och det är inte så dumt, tycker bara att dom är lite högljudda under matchens gång. Ungefär så som jag är när det är Melodifestivalen- och då tittar dom lika konstigt på mig som jag gör på dom just nu.

Nu är ju mannen på galej i Stockholm (nej han håller i utbildning nånstans) och då får jag ju ha en låtsasälskling som jag brukar, och vet ni jag hittade min drömman, med ett BrilliantSmile, magrutor och jag kan bestämma hur jag vill. Han är dock lite känslokall ibland… Åh vet ni, jag hittade honom på svärisarnas vind!

PÖSS på er mina vänner!

image

 1. Hahahaha shit what a man 😉 Men man ska passa sig för män med sååå vita tänder… lyssna nu till en fd tandsköterska!!
  Såna män har bara EN enda sak i huvudet 😉 Och det är INTE att sova 😀

  Kram och njut av din nya Ken nu 😉

 2. Åh herregud – har du gått och kärat ner dig i Bingo Rimérs egna lilla docka? 😉 Haha.

  Sv: Nä, jag fick inget. Posten säger att de inte har haft något paket, utlämningsstället säger att de vet vem jag är och absolut inte haft något åt mig som de skickat tillbaka. Så jag vettetusan, strunt samma du.. 🙂 Kram

 3. Jum jum! Fast han verkar vara lite plastig… Såg att ni ska ha bloggträff i Helsingborg nästa gång (kan inte åka ända till Enköping för en kväll) och då ska jag banne mig komma! I promise!! Om min bil håller vill säga…

 4. Ohhhh titta, en gammal Ken-docka, slätstrukne Ken…det var länge sedan!
  Fast så bra substitut vet i tusan…. då fungerar en stor nalle eller ngt litet vibrerande bättre ;P (hrm får man skriva så i Fnulan blogg tro ..ja ja ..gjort är gjort he he )
  Finaste Malin, jag vet hur fullt upp du har så du behöver ALDRIG ha dåligt samvete när det kommer till svar & kommentarer.
  Det är faktiskt lugnt och jag kommenterar själv lite olika mycket i olika omgångar 🙂
  Ta det lugnt med den biten.
  Kramar !!

 5. hahah, snygg extra man du hittade, pesodent smile:))

  Hör att du inte sett Real Madrid spela – nu snackar vi puddingar….!
  Har man tur så tar de ofta av sig tröjorna efter matchen, det är ju det jag väntar på…:)

  Kramen

 6. Jag gillar sport! Inte all sport såklart, men många. Dressyr, till exempel. Det gillar dock inte Anders, så han brukar avleda min uppmärksamhet genom att göra en mycket elegant passage framför tv-n. Då fattar jag piken 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..