Dricker mig full….

Jag lyckades….. jag genomled julskyltningen utan att dö. Jag höll på att dö innan jag kom iväg. En gapskrikade jävla unge som inte skulle ha jacka på sig och sen skulle hon inte ha byxor på sig och sen skulle hon inte ha overall. Jag gick i från henne och då skrek hon ännu mer. Sen kom hon i all världens fart med sin pappa på permobilen. Hon var nöjd som bara den. En person sa, men ååååå hon som är sååååå söt!! ÖÖÖÖÖ nej, idag hade jag kunnat ge bort henne eller till och med betala för att bli av med henne en stund. Man får känna så! Punkt slut! 

Nu sitter jag och njuter av glögg, pepparkakor, saffranskaka och ädelost. ALLT ÄR LCHF, LYCKA! Jag har hittat ett recept på glögg på flera ställen men jag har modererat lite för att få den ännu godare (enligt mig). I kväll dricker jag den starka varianten, det behövs efter denna dag.. (receptet kommer i slutet av inlägget).

På tal om gotterier förresten, jag fick världens present av Almondy igår! En låda full med tårta, chocklad, kaffe, te, tårtspade, fikonmarmelad, nötter och ett USB minne. Tusen tack, jag ska testa den nya tårtan som är 70 % choklad och heter Dark & Delicious en dag jag unnar mig den.. så det så!

image

LCHF-glögg
75 cl rödvin(med eller utan alkohol)
Skal och saft ifrån en apelsin
1 tsk kardemummakärnor
1 kanelstång
1 tsk hela kryddnejlikor
2 dl björnbär
1 dl svarta vinbär eller blåbär
Stevia efter smak

Såhär gör man:
Släng i alla ingredienser i en kastrull och ta bort från värmen precis innan kokning. Låt sörjan stå under lock i 2-3 timmar. Smaka av och fyll på med till exempel vodka om du vill (för starkare grejer så tar du 2 dl). Sila och häll ner i flaska. Servera med mandel och DRICK

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..