Macho-mannen kom ner på jorden!

Fattar ni en grej, jag, JAG idiot-jag glömde att gratta mannen på morgonen på hans födelsedag, det får man INTE göra!!! Jag har fått höra det otaliga gånger….. Jag kommer att få höra det tills jag ligger i graven.

På förmiddagen var det dags för nästa överraskning, en MEGA ansiktsbehandling på Allékliniken. Underbara Jessica som jag träffat många gånger lovade mig att hon skulle låta Mannen lida ordentligt. Han skrattade gott och försökte verka oberörd men han  blev ganska mjuk sen, både i huden och i hjärtat. Snälla Jessica lät mig få en ”quick-fix” med nyttiga (?!?) syror i ansiktet och  Exuviance  produkter. LYXIGT!
Nu kommer många av Mannens arbetskamrater att skratta och gnida sina händer för vad jag utsatte honom för… Jag är bara lite sur för att Mannen inte fick lida mer…. Och vad har han tjatat om? Jo Jessica berömde hans fina hy…. vojne vojne vad mallig man kan bli då….

Ni som bor i Göteborg eller känner någon i området, varför inte ge ett presentkort på  Allékliniken. nu när det är 20% på alla behandlingar? Jessica är verkligen duktig på det hon gör; resultatinriktad hudvård med högteknologiska produkter.

Vilka överraskningar som på kvällen berättar jag senare i kväll…..

Stackarn ser ju förskräckt ut! Hihi, min vackra man….Massa men bra produkter från Exuviance!

Efter våra behandlingar gick vi och åt en god lunch på Sjöbaren, MUMS!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..