Bloggklimakteriet

Ja, där hamnar vi alla så småningom, i Bloggklimakteriet. Ni vet när man liksom svettas bara man tänker på att man inte har något vettigt att skriva om. Man blir alldeles högröd i ansiktet som man skäms för att man inte svarat på kommentarer eller hälsat på hos alla underbara flitiga läsare som skriver hos en dag efter dag!

Och snacka inte om alla vallningar som kommer när där inte är en enda kommentar på ett inlägg! Då svänger humöret om snabbt och familjen får ett helvete för att man känner sig misslyckad som bloggare och man vägrar blogga mer! Och på det kommer sömnlösheten som ett brev på posten…

Känner du igen dig!? Är du också i Bloggklimakteriet? Tänk på att det finns hjälp, lid inte i tysthet! Gå in på andras bloggar och sno deras inlägg rakt av! Så lätt som en plätt får du nya inlägg till dina läsare och du får en god sömn. Nej, usch jag har tappat stinget på grund utav all stress… det går nog över snart men innan dess är väl alla Bloglovin följare ett minne blott, å där bröt jag ihop igen….

LOVE er som är kvar!

Jag har fått frågan vad Mannen fick av barnen i present. Maria, han fick ett halsband och ett armband från Inovadesign, Nu åkte mannen iväg¨så jag stjäler bilder från deras sida. Texten han fick var: ”Världens bästa Pappa och Barbapappa”. Ni ska få se hans sen när han kommit hem!

Visst är dom fina!!! Och jag vill MED HA!

Surar ”litta”

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..