Valet blev enklare!!

Hej bejbs! Allt bra idag? Först måste jag be om ursäkt att jag inte svarat på kommentarerna men jag ska göra det så fort jag har tid, Jag skriver min B- uppsats nu så jag måste lägga alla minutrar på det!

Jag behöver landa lite, ta det lugnt, och när jag säger till Mannen att jag antagligen struntar i att läsa nu i vår så säger han

– Eller slutar du blogga!

Nu ska inte jag prata med honom mer idag! Så det så! Han fattar ju ingenting! När jag sa till Mira att jag skulle hålla på med skolan bara idag och i morgon skriker hon:

– NEJ, inte meja skola mamma!

Valet blev lätt……Och man ska ju lyssna på sina barn eller hur!

Många undrar vad jag läser, just nu läser jag fristående ämnen med inriktning på personal & beteendevetenskap. Jag saknar en kurs så att jag kan skriva min C-uppsats så att jag får ut en examen som beteendevetare.

Mira

Denna lilla dockan vill ha mamma ledig!

LOADING..