Bryta ihop nu eller sen?

I morgon kommer jag att göra bort mig fatalt! Jag kommer snarka som en skogshuggare i Tibet så att alla på tåget hör som jag sitter på. Dom kommer att skratta åt mig och det blir löpsedlar i skvallerpressen ”Vansinnigt trött mamma orsakade bullerskador på tåg”. Med min förkylning lär det bli så… sorry!

Mannen sover efter en utekväll med grabbarna. Mira är vaken och klockan är 01:20 och min väckarklocka är ställd på 04:00! I morgon är det muntlig tenta på min kurs på Linköpings universitet. Mira skriker om bolimbompa, haaalllåååå det finns ingen underhållning för små skitungar som ska sova! Just nu känns det som att jag vill hoppa från en klippa

Jag har haft värk i min axel i tre nätter, halsont och blivit väckt av min egen snarkning, så sömnbristen är total. Nu undrar alla varför jag inte väcker mannen som får ta Mira, men haaalllåååå då kan jag inte spela offer och öka på hans dåliga samvete ju!
Nej ärligt, jag kan nog inte sova i alla fall.. fan!

Nä ger er, inte ens Mira är söt när man är trött mamma! Eller jo…. i alla fall är hon naken som vanligt! Vet inte vad det är med den ungen som alltid slänger av sig kläderna! Brås på vem? Ja och fingret är i munnen!

LOADING..