Besök på KK =)

Vad tänkte jag på nu då? Sist jag gjorde detta så slutade det med brännskador och att jag gick runt som ett illaluktande monster i ett par veckor. Jag sa flera gånger att jag ALDRIG mer skulle utsätta mig för det igen… Men nu så…

Jag har beställt vaxning av ben och bikinilinje… AJ som fan!

Jag är så trött på att se ut som ett mässlingsjukt monster efter rakning av bikinilingen. Jag får stora blåsor och ser ut att vara pestsjuk eller något. Förra gången för 5 år sedan när jag gjorde det blev jag verkligen skadad i armhålorna, jag hade brännsår och ÄRRSKORPOR där i flera veckor, så denna gången låter jag Christel göra det som är ett proffs på det men vi låter svetthålorna vara…Ja jag är ytlig och det är ok!

Idag var det dags igen.. Återkoll på mina cellförändringar på KK. Alltid lika härligt att ligga i den där bekväma stolen och bresa upp sitt sköte för en främmande man, NOT! Men lika obehagligt blev det för honom… eftersom jag har ”rakförbud” inför vaxningen…

Nej INGEN bild på mitt orakade sköte, men min favoritbild från vår resa till Venezuela, den resan då jag hade skador i svetthålorna…

Venezuela

LOADING..