Kärringsjuk

Eller vad? Är det bara jag eller är det inte lite väl kort..=?
Petter Settman ser ju ut som att han håller på att få en hjärtinfarkt stackarn!

image

image

 1. Vad är detta för program?

  Ibland tycker jag no så där, som du. Men så bannar jag mig själv för att det är jag som är gammal och inte hänger med i det nya.
  MEN så tänker jag till. JAG håller väl inte på att bli gammal. Det är ju bara ett svepsjäl.
  Fram med hakan och stå för vad du tycker Yohanna:
  – DET ÄR FÖR KORT och JA Peter ser ut som att han håller på att få en hjärtatack.

  😉

  Hälsningar
  Yohanna

 2. Haha! Fragan ar om det ar ett par korta shorts eller en enormt kort kjol. Spelar iof ingen roll for kort ar den… instammer med ovan: Dyrt med tyg. Önskar dig en fin Fnulis finis helg! kram towe.

 3. Kortkort verkar vara riktigt på modet nu. Synd bara för oss med förstor rumpa och stockar till lår. Lyllos de med sina smala snygga ben som kan ha detta modet. Men snart kommer det nog maxikjolar igen och då då…. spelar det ingen roll hur spirorna ser ut.
  Ha en mysig resa.
  Kram

 4. Jag är isf en 25årig kärring .. Jag tycker det var för kort! Snyggt, men det passade liksom inte i Så ska det låta. Sen reagera jag på att det vara bara en som typ sjöng hela tiden i Timotej. Why liksom? Jaja. Ha en bra dag Fnulis!

 5. Gillar inte timotej, mer calaisa. Oavsett så anser jag att deras ”kjolar” eller vad mn ska kalla det var alldeles för korta. Drog andan själv så fort de rörde sig och tänkte i mitt stilla sinne, nu visar de snart hela ”härligheten”. Så jag förstår Settman haha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..