Varenda soliga morgon..

Varenda soliga morgon vill jag tvätta och hänga ut tvätt. Sen glömmer jag bort det…. Skönt…

Idag kommer 32 galna kvinns till mig på storshopping av Me & I– hur tänkte jag när jag bjöd in alla jag kände? Nog inte alls… Mannen har rymt till jobbet, det fattar inte jag. Hade jag varit av det manliga könet hade jag älskat att få vara tuppen i hönsgården. Tänk 32 snygga brudar och en man.. WOOP WOOP. Vad är problemet?

Denna ska jag köpa till Mira, såklart ska hon ha en klänning med bilar! !

Säg det inte till mannen men jag fyndade Ray-Ban brills på Campadre idag! Nästan halva priset. Brukar du också handla där? Superpriser på supergrejer!

 

  1. Ibland glömmer man bort att tänka till före. Men jag tror att det är just det som ger dom mest minnesvärda stunderna. Spontanitet och värme, att bjuda in massor med folk utan att planera så himla mycket innan brukar ge dom bästa och trevligaste stunderna. Så jag är övertygad om att du och dom andra kommer att få en trevlig dag. Det enda som kommer bli lidande är era plånböcker, hi hi 😉

  2. Hahaha, jag förstår nästan att han rymde för med 32 kvinnor i ett och samma rum kan ljudnivån ganska lätt stiga över tinitusvarningen 🙂 Hoppas ni får ett bra party och att du gör några riktiga fynd 🙂

    Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..