Grön begravning

Sorgligt i dag igen. När ska Fnulan bli glad? Idag har jag tagit farväl av bortglömda älsklingar. Jag har inte varit bra på att ge dom kärlek så det är mitt fel. Ledsamt.. men nu är det slut, nu är det dags att begrava. Sorgligt, jag är ledsen att jag förstört deras liv, de har kämpat så länge.

I kväll skulle Mirka, Madde och Meekatten komma men det blev tyvärr sjukdomar i storfamiljerna så jag får nöja mig med Meekatt. Vi har länge planerat en tjejghelg i Skåne  och bokat in oss på mysiga The Lodge, nu får vi alla fyra ses någon annanstans. Ledsamt för oss alla såklart.
Men Meekatt, håll i smilgroparna, det blir en fabulous helg! Jag har packat ner lite lyx till oss som skrubb, spray-tan och annat lukta-skit-gott.

Sist var det en helg med barnen.,, det blir det INTE denna gången!

LOADING..