Nervöst

Hej mina vänner i bloggisfären! Hoppas att ni har lika strålande väder som vad vi har.

Nu har ni skrämt upp mig rejält, fy er! På min Facebooksida har flera läsare kommit med förslag på vad mannen och jag ska göra idag. När han sa till mig att packa varma kläder tror några av er att vi ska till Ishotellet, åka ribbåt och massa andra saker som inte låter så lockande. Fast jag är såklart glad för vad som såklart (dock ej en natt i tält….).

Datorn får jag INTE ta med mig (fasiken vad grymt!) men jag lovar att smyga in ett inlägg vid ett och berätta vart han tagit mig på för äventyr. Naturligtvis så instagramar jag hela tiden, för telefonen har han inte förbjudit. Håll nu tummarna för mycket romantik och massa hångel.

image

Igår kom mannens systers familj på blixtvisit innan deras resa till Danmark. Såklart blev det ett kvällsdopp!

image

Inte lätt att få ett bra kort på de badande trollen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..