Trött man blir på sig själv

Ni måste kräka på mig snart… Bara en massa ”åååå-vad-vi-sliter-inlägg och tyck-att-vi-är-så-duktiga-inlägg”. Att ni ens vill komma in och titta. Jag hade slutat kolla min egen blogg. Eller… nej hade jag nog inte för jag hade varit ganska så nyfiken ändå.

Ni vet hur semester kan slita på förhållanden? Testa då att ha semester OCH bygga tillsammans.. Galet. Det ultimata testet för ett äktenskap, men vi klarar det, eller hur mannen (önskan om bekräftelse tack)?

image

Ny börjar lekstugan ta form ordentligt!

image

Mira hämtade sin pippiväska och sa att hon flyttat in. Sötnos!

  1. Det ska bli jättekul att se bilder när allt är färdigt, ser verkligen fint ut redan nu. Jag och min man har renoverat sen vi föyttade till vårt hus 2007. 2009 började vi bygga ut huset för att rymma fler barn, och fler barn har det blivit på resan. Nu är vi tre barn, fem katter, en hund och två vuxna som delar på två sovrum mitt i ett byggkaos. Det vi har MÅSTE ju vara äkta kärlek för annars hade jag då fasikens tagit ihjäl min man. Ett år sa han 2009…. Jo tjena ditt arsel 😉 som sagt, äkta kärlek 😉

    Lycka till m allla projekt!

    Kram

  2. Inte tröttnar jag inte…:) Jag tycker verkligen att ni är superduktiga som fixar & donar! När ni är klara kan ni komma och fixa övervåningen hos oss, inte så mkt lite målning och taptsering bara:)

    Har suttit på Mallis två veckor nu och följt era byggen och utflykter och det har varit lika roligt varje kväll att se vad ni gjort! kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..