Dagens fråga …..

Varför Fnulan går med byxor i den otroliga värmen?
”Jo för hon har rakat sig så illa så hon kan inte gå annars… ”
Mira 3 år

image

Idag har vi tagit det ganska lugnt faktiskt. Men när kvällen kom planterade jag vass vid änden av poolen som blir två meter hög som ni kan se på bilen ovan. Mannen satte på sista panelen på lekstugan. I morgon ska jag börja måla.
Vad har du gjort min vän?

image

Jag fyndade en kassaapparat hos grannen idag! Perfekt till Miras stuga =)

 1. Jag har läst din blogg 🙂 Och så har jag faktiskt börjat rensa i ett källarrum där våra barns saker samlats under åren, herregud säger jag bara. Varför samlar man på sig så mycket saker?? Tre pojkars leksaker, skolpapper, pärmar, gamla trasiga saker…..Jaja, nu har jag ivf börjat och en säck brännbart blev det!
  Gillar verkligen din blogg ska du veta, ha en fortsatt skön kväll, kram!

 2. Oj aj! Jag stressrakade mig under armarna i början av säsongen. GISSA hur det blev där sedan. Kändes som att jag även hade fått med en hel del skinn…
  Hur som helst, hoppas ditt blir bra snart!
  Föresten, vem gillar inte den här mysiga, roliga & ärliga blogg??! Hinner inte alltid att kommentera, men läser den varje dag.
  Vad fint ni har fått det nu i poolområdet. 🙂

 3. Hej Fnulan! Läser din blogg, familjenära och go! Himla bra med kassaapparaten, då lär sig barnen siffror och matematik. Jag hade själv en liknande sådan som barn, älskade när det sade ”pling” och lådan åkte ut…alltid lika spännande! Och ibland låg där en peng ifrån någon nöjd gäst på mitt cafe. Låtsaskaffe serverat i mini(plast)porslin och kanske ett Mariekex! Fast min dyskalkyli är lika illa än 🙂 men det är en annan historia!

  1. Vad roligt att du hälsar på! Det är alltid skoj att jag får veta vem ni är. Tack för din fina komplimang! Tufft med dyskelkalki. Har en i omgivningen som också har det. Kämpa på!
   Puss

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..