Inte så bloggig efter fantomsmärtor

Nej idag har jag ingen vidare blogglust. Jag är så himla trött efter en skitnatt. Jag har inte kunnat sova.. Mira har inte kunnat sova och inte mannen min heller. Den stackarn har haft fantomsmärtor hela natten. Oftast har jag svårt att slappna av då för jag tycker så fruktansvärt synd om honom och blir så ledsen inombords. Idag ska jag skämma bort honom med pussar. Vad glad han kommer att bli med en klängig fru…. Not…


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Idag åkte min fina svägerska med familj hem, alltid sorgligt när man ses så sällan. Innan dom körde visade jag upp mitt absoluta favoritställe alla kategorier. Jag ÄLSKARSystrarna på Solhjulet” som ligger precis utanför Veberöd. Där delar djur, barn, kaffetanter, konstnärer, sömmerskor, florister och bagare på en idyllisk plats med fritt intag av bär och frisk luft mitt i skönaste naturen. Det är en plats med ro och kärlek. Det är så magiskt!
Ett MÅSTE om man är i närheten!

image

image
image

Här finns grisar, vildsvin, kaniner, höns, tupp, katter, hundar, duvor ankor och ja… massa!!

image

Miljön är en idyll som har barnen i fokus. Gungor, stigar, trädkojor och massa bär att plocka är en del av upplevelsen.

image

image

Miljön är uppbyggd med ”loppis-prylar” som harmoniserar fantastiskt med blomsterprakt och sittplatser av diverse material.

image

Här finns massor att upptäcka!

  1. Shit vad jobbigt det måste vara med fantomsmärtor… 🙁 Hoppas han ja och ni får en bättre natt i natt
    Behövs det så ge honom en puss i pannan från mig

    Kram till Er

  2. Och snart ses vi där!!! Längtar…både efter dig och kakorna och den mysiga atmosfären!

    Måste vara jobbigt att se sin kära ha så ont och inget kunna göra. Tur han har dig i alla fall!!

    Puss och kram fina Malin!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..