På gång…..

Håret är fullt med målarfärg (och lite fett efter för få duschar…), kläderna nerkladdade och armarna vittnar om målning. Och ändå är det mannen min som stått för det mesta… Fasiken att jag är så klantig!!


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Vad tycker ni? Börjar det se något ut? Och ni som varit hemma hos mig, ni ser nog en speciell sak tror jag… I alla fall är det meningen att ni ska se det. Ni andra får vänta =) Jag höll på att tvinga mannen att vi skulle köpa en färdig lekstuga på ett stort varuhus, tror ni att jag är glad att han övertalade mig?

Nu har jag fått in ett par FANTASTISKA berättelser från mina inspiratörer! Snart börjar vi, när tycker ni

image

Dörren kvar och knutarna runt om

image

Såklart finns utebelysning…..

image

Och innerbelysning.. Syns dock inte nu eftersom dom är intejpade…
Taket är målat och det rosa börjar synas…. Mira är lyrisk!

image
LOADING..