Kära djurrättsaktivist

Jag älskar dig kära djurrättsaktivist. Du är fantastisk på alla sätt och vis och ditt engagemang borde smitta så många andra. Du är otrolig som värnar om jordens alla invånare och slåss för de små lika mycket som för de stora.

Men mellan dig och mig… Ingen annan behöver veta än du och jag. Visst hatar du också flugor på morgonen när du sover? Visst vill du också klippa till dom med flygsmällaren så att dom åker dit pepparn växer?

Inte kan man väl älska flugor?

image

Denna jävla fina flugan är en av de som surrat mig i huvudet hela morgonen… Död åt flugan!

  1. Fluga? som i singular?
    Lilla Fnulan, du vet inte vad du pratar om. Här har vi miljoner (kanske överdriver pyttelite, men bara pyttelite). Dödar jag en, så kommer det sju. De är på oss hela tiden. DÖD ÅT FLUGORNA!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..