Ont i mitt sköte

Men herregud, Charlotte Perrelli är du en överkvinna?

I alla fall är hon min nya stora idol! Herrejisses, dagen efter sin förlossning rockar hon loss på scenen och sjunger som en gudinna, men fattar ni, hon hade till och med rakade armhålor!! Jag låg och kved över mitt ömma sköte med bröst som ömmade nått gud förbannat. Bara tanken på att sätta mascara på ögonen kändes som ett maratonlopp för en skadad snigel. Nej Charlotte, du är ett stycke tuff brud i lyxförpackning!

image

En av mina shower… mina stackars kusiner var alltid utsatta.

Egentligen skulle jag nog vilja stå där på Diggiloo scenen…. Jag gick faktiskt dans och teaterlinje på gymnasiet. Jag tvingade mina föräldrar, syskon, kusiner och alla vänner att genomlida mina uppträden gång på gång. Jag tyckte ju att jag var bra!

 1. Ja jisses vilken SkumSuperÖvernaturlig Kvinna hon är den dära Charlotte…
  Jag imponeras samtidigt som det gör mig irriterad.. Låt oss kvinnor duga fast vi inte studsar upp en sekund efter förlossningen, låt oss vara superkvinna utan att vi bantat bort gravidkilona en vecka efter bebben har sett dagens ljus…..

  MVH:
  Hon som mådde som hon blivit överkörd av en traktor måånga gånger efter över 50 timmars pain, men också är en Superkvinna 🙂

 2. Jeg synes jo lidt som Elisabeth Öberg. Det der fungerer trods alt ikke for de fleste… jeg ville få prästationsangst, hvis jeg var i den fødedygtige alder 😉 Men bortset fra det, er hun en fantastisk entertainer 😀

 3. Näee, jisses sjunga kan jag inte, inte alls faktist 🙂 Jag besparar alla det lidandet 😉

  Men det kan Charlotte, hon har en helt fantastisk pipa. Hon är en otrolig artist!

  Jag är grymt imponerad av henne.

  Själv kunde jag inte ens gå normalt, jag tog mig fram sådär otroligt sexigt ett bra tag efter förlossningarna, ungefär som Zeb Macahan, hahaha

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..