Jag har överlevt. . Knappt. …

image

Äntligen fick vi kramas. Dom är inte bara annorlunda utan även underbara

Herregud…. jag har så mycket sjukt att berätta. Som jag skrattat.. men jag skrattar inte just nu för jag sitter på Ullared… ett svagt ögonblick i mitt liv resulterade i att jag tvingades hit av mitt barn dagen efter ett event. Hur f*n lyckades hon och hur f*n kunde jag vara så dum?

Men först dumpade jag av barnen och sa att jag kom in när jag parkerat.  Det tog 1och en halvtimme. … för jag somnade på parkeringen.  Bra jobbat. ..

Mer när jag kommer hem bejbs

image

Ingen kommentar. ...

  1. Tack underbara och vackra Fnulan för ett underbart dygn! Vilken bra bild jag tog på dig, Evelina och Meekatt…. Ha det göööttt! Kram

  2. Jag är galet trött men så otroligt lycklig! Lycklig för att jag har fått lära känna DIG och de andra underbara tjejerna! Ni gjorde verkligen ett toppenjobb vännen! Lyssna INTE på de som gnäller! Förstår att du är helt slut nu fina, fina Fnulan! PUSS

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..