Smekt på benen

Jodå, lite kärlek får man allt här nere.. Suck.. Vi var i stan ikväll för att handla lite ”jag-har-dåligt-samvete-presenter” till dom som fått stanna hemma. Vi hamnade i en skoaffär. Mannen var vääääääldigt serviceminded. Han ville sååå gärna hjälpa mig att pröva stövlarna jag hittat. Han tog chansen och smekte till på benet.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 157

Jag blev förskräckt
Han blev mer förskräckt

Mitt sex dagars stubb på benen var tydligen inget att leka med, och jag tror att den serviceinriktade säljaren aldrig mer tar chansen att få smeka någon på benen.

När barnen såg mig styla framför kameran var dom inte sena med att hänga på…. Hahahhaha men kolla alltså, dör man eller?

 

LOADING..