En skymf mot julens alla helgon

Mannen har gått för långt faktiskt. Jag älskar honom från jorden till månen och tillbaka eller vad det nu är man brukar säga om evig kärlek som står skrivet i stjärnorna och som ärr i våra hjärtan. Äsch ni fattar, ni är smarta.

Härom dagen hade mannen köpt en present till Mira. Nejnejnej den var INTE från mig. Först surade jag för jag vill också vara med på att ge bort paket! Fast när jag såg innehållet förstår jag att den endast var från honom. För jag hade ALDRIG ALDRIG köpt något så hiskeligt fult. Det är en skymf och ett skämt mot alla julens helgon FY honom.

Vad tror ni Mira tycker om granen då? Hon är nog lyckligast i världen..
Vi andra i familjen kräks varenda gång vi ser den… förutom mannen som är lycklig för att dottern är lycklig. Vi andra couldn´t care less… för det är förbjudet mot julens alla lagar och regler med en rosa gran!

Såklart röda lampor….

 

LOADING..