Det hände över en natt.

Jag trodde aldrig att den tiden skulle komma….Skit åsså…

Läsglasögon, here I come!

Jag vet vilka glasögon jag INTE ska ha i alla fall….. #throwbacksaturday

 1. det är inte roligt, när man måste börja med läsglasögon, för det är skiiiitjobbigt, ibland glömmer man dem hemma och står i affären och kan inte se vad saker innehåller eller ens priset osv, men gör det lite roligare genom att skaffa många par som är i olika färger och former som matchar kläderna osv, jag tycker faktiskt att jag passar i glasögon, men som sagt det är det där med att på och av, på och av, på och av….. rätt var det är så går man omkring i city och undrar varför allt är så jädra suddigt, ja då har man glömt ta av de små rackarna.
  men man får vara glad att det finns.
  KRAM!! <3

  1. Jag har ju alltid haft glasögon innan men opererade mig för ett par år sedan. Det kan vara kul att få vara snygg i ett par =)

 2. Välkommen in i klubben….”var f*n har jag lagt glasögonen”….När man står i affären och inte ser bästföredatum på varor,när man inte kan spela Wordfeud, när man inte kan kommentera bästa bloggen utan att ha glasögonen på 😉 och när man ABSOLUT inte vill springa runt med glasögonen i ett senilsnöre runt halsen…..Jaja, man är väl på väg att bli gammal!! Kramen / Anette

 3. Alla lär vi hamna där förr eller senare, eller i alla fall för många av oss 🙂 Äsch då, en svart båge istället bara och de där brillorna är hippa på dig vettu 😉

  Puss & kram

 4. Tror att jag också måste fixa läsglasögon. Tycker synen har försämrats och det skrämmer mig en smula. Fast ändå känns det lite kul att kanske få ett par brillor på näsan. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..