En skräckslagen by

Det är nog tack vare mig Alcazar vann i lördags. Alla hot på Facebook och på bloggen har nått fram till mina vänner och läsare. Det är med skräck vi ska vinna. Vi ska absolut inte vinna för att det är bästa låten eller så, nej då, vi hejar fram våra favoriter oavsett. Eller rättare sagt MINA favoriter.

När jag möter vänner och bloggläsare på byn så ser jag skräcken i deras ögon
– Jaaa JA jag röstade på Alcazar, FLERA gånger! Jag LOVAR! 

Nu ska vi heja fram två i andra chansen på lördag. På lördag hejar jag på Helena Paparizou! Ta nu den artisten du gillar mest eller den jag gillar mest,, inte den med bäst låt.. Bara så du vet.. för jag vet var du bor!

Nä.. SJÄLVKLART röstar du på bästa låt, dum är jag inte, jag vill också att Sverige har rätt låt som bidrag i Köpenhamn. Dum är jag inte… Det skulle vara som att skicka Oscar Zia till OS för att åka 5 milen i längdskidor för att jag tycker att han är en söt påg. Hade säkert blivit en grym underhållning men inga medaljer…

Den låt jag inte förstår varför den inte gick vidare är denna..  

http://youtu.be/z2LoJpjsMVg

Välkommen Eveliina på Bloglovin!

LOADING..