Vi flyttar till Stockholm

Ja nu ger jag upp, jag vill inte bo i Skåne mer. Jag SKA flytta! Skåne har gjort sitt med tidig vår, ljusa kvällar, sandstränder och Eric Saade! Det får vara nog nu. Inte ens Mums Semlaröv, Zlatan, grön Zoegas, ”spiddekaga” eller Kajan i Hipp Hipp gänget kan hålla mig kvar längre.

Skåne har gjort sitt, nu ska jag flytta till Stockholm

Som bloggare måste man bo i huvudstaden, det är helt galet! Jag missar massor kul bara för att jag bor där alla pratar danska. Jag undrar om familjen följer med och om jag kan ta med mig huset, dagiset, jobbet och släkt och vänner. Även damen på Ica måste följa med. Och gympafröken till Mira och min tränare.. Inte för mycket begärt väl?
Men men vad är en bal på slottet? Många av mina fantastiska kollegor bor ju där uppe så då hade jag nog hängt med dom hela tiden som Nina, Annika, Kicki, Bambi, Hannah & Roxemo. Supertjejer för övrigt! Love them!

 

Mira trivs i Stockholm!

LOADING..