Världens goaste läsare

När vi åkte hit tänkte jag en sak, Jag SKA inte skapa nya kontakter. Jag ska vara anonym och trycka i ett hörn där ingen ser mig. Först och främst för att jag drabbats av ett gigantiskt munsår på grund utav stress. Men även för att 20 kg landat har på min kropp utan att jag gjort mig skyldig till det.

Men vad tror ni, jodå denna kärringen kan inte hålla sig i hörnan. Jag älskar ju människor. Man kan alltid lära sig något av andra. De jag pratat mest med har inte vetat vad en blogg är, skönt.. Då är munsåret mer okej.

Sen kommer Per fram till mig och frågar om jag är en bloggare. Hans vackra fru Emma följde mig. Jag blev väldigt glad jag för att få träffa henne. Ni förstår, jag älskar liksom er läsare. Ni gör ju bloggen tillsammans med mig. Och jag blir så glad när ni tar kontakt. Men stackars Emma fick se mig osminkad, halvnaken med 20 kg övervikt och ett munsår. Hoppas att hon inte slutar titta in till mig i alla fall.

Så glöm aldrig att ni är ju mina vänner allihopa och jag GÄRNA kramas med er och får veta vem ni är!

KÄRLEK

Mira var så ledsen idag. Men det gick över efter lite extra kärlek

ps. Har ni sett tävlingen där ni kan få Hannah som piccolo vid en lyxig picknick. Jag vet att hon är en GRYM värdinna till sina gäster. HÄR kan du hitta en grym tävling om detta tillsammans med vinmärket Mia Miscato ds.

 

 1. Det bästa med Dig är att Du e Du och inget påmålat utan en go tjej med stort hjärta
  Som delar med sig av stort och smått

  Och Du 20kg… Det går att göra något åt, du är ju fantastiskt duktig med träningen
  Kram på Dig

 2. Du. Nu är det liksom inte för hur lång eller kort eller tjock eller smal eller hårig eller rynkig eller slät du är som vi gillar dig så mycket.
  Bara så du vet.
  Och bara så du också vet så är jag allt ovanför utom just smal. Kanske inte kort egentligen, men det blir jag när jag står bredvid min två-meters sambo och nästan lika långe son.
  Även om du hade sett ut som Pomperipossa hade du inte blivit av med mig iaf.
  Så bort med sådan tankar och njut av din väldigt välförtjänta semester!!!
  Stor kram ♥

 3. Ja du älskar verkligen människor. Man (jag) gillar dig direkt..liksom kärlek vid första ögonkastet. Pok ha de bäst!

 4. Det fanns en tid då jag bara tittade in här då och då – och jag gillade dig och din blogg för att du verkade så himla härlig. Tittade in lite oftare och oftare och sedan mässan i Halmstad är jag här inne OFTA för du ÄR så härlig (och du var så gullig mot mina barn där i Halmstad, särskilt min pojke, han som inte ville ha din bok ;-))
  Och då kvittar liksom kilona 🙂 (även om jag förstår DIN känsla och man ska ju trivas med sig själv)
  Ha en fortsatt underbar semester!
  Kram

 5. Jag nickar och håller med övriga talare.
  min Lava frågade mig häromdagen om jag känner Fnulan (hon vet att du heter Malin men hon tycker Fnulan är coolt).
  Nä, men jag följer henne på nätet, svarade jag.
  Då känner du ju henne! sa Lava 🙂

  1. HAhahha men söta Lava! Hälsa henne från coola Fnulan att jag tycker att hon är bäst!
   Puss och TACK!

 6. Jag är säker på att hon tyckte det var jätteroligt att få träffa dig, det hade jag gärna också gjort 🙂

  Tack för att du delar med dig av dig själv och ditt liv i bloggen, man får sig ofta ett gott skratt här inne och mycket kärlek tillbaka <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..