Men vilken dag

Idag har vi inte klagat, det enda jag kan klaga på nu är att jag solfrossar lite redan.. Och sen har vi klagat på att det tydligen ska bli oväder i morgon. Det har man svårt att tro när det är klar blå himmel och 28 grader idag.


Warning: DOMNode::appendChild(): Document Fragment is empty in /seagal/public/wp-content/themes/seagal-editorial/inc/akamai-content-image-srcset-parser.php on line 155

Idag har familjen Martinsson varit flitiga vid poolen, jag har spillt ut 3 glas med öl och Mira en slush-ice i solstolen. Sen tog jag bort madrassen till solstolen då spillde vi ner den med Fanta. Och nyss gick favoritparfymen i golvet, nu luktar det horhus här säger Mannen. Bra jobbat! Personalen älskar oss!

 

 

  1. Låter härligt med 28 grader….här håller jag på att frysa ihjäl 🙁 Isvindar och mulet idag. Nu längtar jag verkligen till värmen!! Boken kom i brevlådan i förrgår, SÅ fin! Läste den för mig själv och blev jättenöjd…älskar sagor på rim! Tack för dedikationen till barnbarnet, det blir en fin 2-årspresent 🙂 Kramen från mig och ha en fortsatt härlig vecka nu!!

  2. Jag skulle gärna köpa Militta till mitt barnbarn. Hur går det till då jag/vi bor i Finland? För du vet väl att du har läsare från Finland också… 😉

    1. Hej Anneli!
      Men vad skoj! HEJ ANNELI från Finland =) Maila till info@militta.se så kan dom säkert hjälpa dig med det. Måste väl gå att skicka till er också!
      KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..