Jo vi är tacksamma

Såklart är vi tacksamma för att vi har möjlighet att resa utomlands som faktiskt inte alla kan. Men nu är det tredje dagen vi vaknar och vi möts av regn och mörk himmel. Innan dess hade vi halva dagar med sol. Det är faktiskt väldigt ledsamt när man har betalat så mycket för en semesterresa som man längtat efter länge. Mira kryper på väggarna och vi också. Ärligt talat så känns det som att man lika bra hade kunnat åka hem. En stor eloge till personalen på Pasha Bay som verkligen gör det yttersta för oss för att vi ska få många aktiviteter som möjligt i det dåliga vädret. Fast det tröstar inte riktigt.

Ja jag är bitter och ledsen.

Igår var vi på ett köpcentrum som heter Alanyum. Där fanns turkarnas motsvarighet till H&M, och heter LCWakiki. Vi fyndade lite, men det blev en dyr resa för i regnet var det taxi som gällde, 300 kr för ett besök på 2 timmar. Så jag vet inte om man kan kalla det fynd det vi köpte precis.

image

En stor skjorta till mig och två ljuvliga klänningar samt en hatt till Mira kostade 300 kr allt som allt.

image

Söta klänningar!!

image

Mira strålade istället för solen igår, det var ju dags för Pizzafest igen!

image

Sessan fick göra flätor i håret. Lite dyrt enligt mig faktiskt, nästan 300 svenska kronor. Dyrt med dåligt väder…

  1. Ja, men nu i kväll fick vi en timmes sol =) Ja det är nog dyrare i Alanya sen vi var här 2008. Kram

  2. jag var der samtidigt, och det var uselt i slutet av april o några dagar førr førra veckan 8-10 maj men nu verkar det ha blivit betydligt stabilare..
   det har blivit mærkbart dyrare att æta ute tex bara på ett år tycker jag. annars i butikerna kan man pruta precis som vanligt næstan, det er maten som er dyrare.
   kram jennie

   1. När man åker i slutet av augusti och september är turkarna mycket billigare! Slutet på säsongen och dom vill bara bli av med grejerna =)

 1. Fy vad trist! Känner igen det o man ”ångrar” att man reste. En resa i maj fick vi tejpa fönstren, sådant oväder där var. Deras standard e ju si så där när det är kallt. Min son gick fullt påklädd så det var helt utkastade pengar. Hoppas ni får en fin avslutning ivf. Kramar

 2. jag ser ni varit i turkiet precis samtidigt som mig, samma två veckor verkar det som…usch vilket væder det var førr førra veckan, torsd-halva lørdagen!! var i turkiet var ni? jag var i alanya..blev oxå riktigt førbannad, haha, før det er dyrt att vara der nær det regnar på det viset før allt man kan gøra då ær ju saker som kostar, eller hur?
  har dock bokat en resa dit igen i slutet av aug och då borde det ju vara solsækert, før hænder samma igen så tror jag med jag åker hem! 😉
  Kram Jennie

  1. Hahha vi var också i Alanya :O Dumma sol och regn, jag var knäckt!!! Vart i Alanya bodde ni?? I slutet av augusti… ojojojojoj då är där VARMT!!!

   kramen

   1. Jag bodde på kleopatra hotel miray som låg 100 meter från kleopatra strand no 10 om det sæger dig ngt? 🙂 ni då, var ligger det hotellet?
    jag bryr mig inte om det så er 45 grader, får ju ta igen det man missade denna gången 😉 ok, det kommer nog vara liite før varmt men smællar får man ta! nær ska ni dit igen då? har ni varit der någon gång i aug? jag provade juli 1998 och det skojade man inte bort, øver 50 grader några dagar..
    kram

    1. Vi har varit där alla årstider nästan, men augusti var helt sjukt varmt!!! Jag vill dit igen i morgon typ!! Hahah
     Stranden vet jag =) Vi bodde när Migros vid Kleopatra stranden en gång.
     Vårt hotell ligger mot Konakli, mitt ute i ingenstans, innan alla tunnlarna in mot Alanya =)
     Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..