Men oj…

Va, är ni här? Jag trodde att ni hade rymt fältet efter min tråkblogg och dåligt uppdaterad med. Men vi har semester nu, MED SOL! Jag är till och med lite rödbränd på tudorna, men under dom är jag alldeles vit som dom hängt ner och skuggat halva magen… snyggt! På halsen har jag två ränder med, alltså efter två dubbelhakor.

Men vem f*n bryr sig, vi har haft två dagar med gassande sol, 26 grader i havet och 28 i luften. Ni kan se en filmsnutt på Fnulan sidan och på min Instagram.

image

Snygga ränder… TigerFnulan?

Puss nu ska vi packa lite och jag ska le stort när jag ser allt vi handlat äkta kopior av =)

image

Idag var det sista dagen för Mira på Bamseklubben. Det är sorgligt… Hon har nämligen hittat sin nya bästa kompis, Ida. Ida är fantastisk med barnen, jo alla är det såklart. Men Miras och Idas kemi klickar. Ikväll på minidiscot vägrade sessan vara med, Ida var ju inte där. TACK Ida och ni andra för dessa två veckorna som ni förgyllt för vår Mira!

 1. Klart du ska njuta av din semester och skit i oss för ett tag… vi finns ju kvar här när du är hemma igen påfylld med massa go energi!!!

  Love u!!

 2. Haha…känner igen mig i det du skriver om vita ränder 😉 Vi finns här hela tiden, semester eller inte! Skönt att ni fick lite sol ivf, här är det fortfarande kallt…har inte hängt undan höstjackan än 🙁 Fy och blä….men snart sticker jag till Turkiet och då hoppas jag på en riktigt solig och varm vecka!! Välkommen hem….kramen!

 3. Åh, vad härligt att ni äntligen fått sol!!
  Det är så himla roligt att läsa om en resa. Nu längtar jag ännu mer och på söndag bär det av för oss.

  Kram

 4. Välkommen hem!
  Måste påminna mig själv om att inte inmundiga kaffe när jag är här inne och läser …..nu är det på halva skärmen…
  Tack för skrattet! 🙂

 5. Fina du!!! Brun och vacker. Vilken tur att solen kom tillbaka till er. Var inne och kikade på väderprognosen över Turkiet och blev så glad när jag såg en stor fin sol! 😉

  Sola lite för mig också! 😉
  Kramar

 6. Vad skönt att ni fick góväder de sista dagarna 🙂 Förstår att både ni och Mira har haft en riktigt härlig semester, alltid tråkigt med avsked, men vem vet? Mira och Ida kanske ses igen? 🙂

  Kram kram

 7. Vad härligt att ni fick sol efter allt regn.
  Haha… kunde inte ha beskrivit det bättre själv… brukar oxå ha dessa vita ränder på halsen ef de där extra hakorna 😉 och för att inte tala om det vita under taxöronen!
  Hoppas ni får en trevlig hemresa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..