Allt är som det ska

Jodå, här vaknade vi i ottan och drog igång med vardagen med en gång. Diskmaskin, tvättmaskin och dammsugaren fick vakna till liv innan jag skulle till jobbet och uppdateras efter semestern. 40 mail… 20 samtal och ett möte med kommunen. Suck.. Lets get to work!

Men sen kom jag hem, solen sken och jag med den! Mannen fixade med svärfar och JAG klippte gräset! JAG! Det får jag göra eftersom han oftast (alltid…) lagar mat, storhandlar och syr kläder som behövs lagas. Vi är stolta i våra uppgifter. Jag gillar liksom jämställdhet om det gynnar mig!

Ikväll har vi firat världens bästa pappas födelsedag! HURRA!

image

Vi hann även plantera rädisor, eller ”brädfrisor” som Mira kallade dom =)

NU börjar Militta synas i många kanaler och bokhandlar på nätet! Bibliotekstjänst har synat boken och godkänt den i deras sortiment! Så förbaskat kul! Men ni kan fortfarande beställa från www.militta.se, lite billigare för dig som läser min blogg såklart!

  1. Vardagen lurar alltid bakom ett hörn…
    Visst är det härligt att solen är här, trodde nästan inte att den skulle nå Skåne 😉
    Å, jag måste också så fröer nu, min lille man tjatar men jag har inte köpt hem jord ännu. Sent på det, får bli snabbväxande grönt som sås.
    Så skoj med Milittaframgångarna!! Grattis grattis 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..