Kontrollfreaken ska ha semester

Kontrollfreaken (Moi) har inte hunnit hem förrän jag börjar planera för nästa resa =) Visst är man mer sugen då? Men men…. det får dröja. En månad eller en halv.

Nu börjar vi titta på sommarsemestern, vi ska mest vara hemma men ska göra några småutflykter. Över nationaldagsfirandet åker jag, Mira, Tessan och Olle till Finland med VikingLine för att testa deras barnutbud. Bambi ska också med <3.
Några dagar efter åker Mira och jag på pressresa till Jylland där vi ska få smaka på barnens sommaraktiviteter. Kul!

MEN, nu ska jag vi göra en resa där jag inte har hjälp med planeringen. Hela familjen ska ha ett par dagar i Göteborg. Som kontrollidiot så måste allt vara perfekt med aktiviteter som passar alla barnens ålder, 20, 15 och 4,5 år. Mannen och jag också ha det bra!
Ööö få ihop matematiken till mig tack! Göteborgsstad skickade hem ett bra paket med all info som var bra, framförallt beskrevs en app som heter ”En perfekt dag.  Det är helt enkelt en fantastisk app till mobilen/plattan som gör att du har full koll på ALLT som händer i Jöttlabårj” och till och med kategoriserat efter hur vädret är. Tro mig jag har lusläst all info! Och börjat planera så smått…
Har du några ”Ni får INTE missa XXX i Jöttlabårj”? Tell me!

kontrollfreaken

TACK för alla era berättelser om era barns namn. Så kul läsning!!
Sola fint idag vännen!

 1. Hej Universeum passar alla åldrar jätte fint och värt varenda krona , fiskekyrkan jätte god mat och massor att titta på fisk förstås , åka båt den är trevlig som rundan i Malmö fast lite mer , besöka mitt underbara barn och barnbarn detta får ni inte missa (skojade nu ) kram

 2. Är vädret fint så ska ni åka ut i skärgården. Går båtar från Saltholmen ungefär hela tiden, som kostar som en vanlig enkelresa på bussen! Styrsö och Donsö är nog de enklaste att ta sig fram på för er 🙂

  Jag älskar Sjöfartsmuséet! Akvarierna är hur roliga som helst, och de har ganska nyss byggt en ny lekavdelning. Jag har inte sett just den biten själv, men min kusin har en dotter i Miras ålder som älskade den.

  Ska fundera på fler grejer, Göteborg är ju en underbar sommarstad.

  1. TACK Anna!! Vad roligt att få lite tips som man kanske inte tror att man skulle uppskatta <3 Kom gärna med fler tips!

 3. Naturhistoriska museet är mer spännande än man tror. Paddan är också jättekul!
  Tipsar också om Manana, tapasrestaurang med urgod mat!

 4. Håller helt med är supertaggad och letar nya resor nästan direkt vi kommer hem, allt för att hitta de bästa resorna till ett rimligt pris 🙂 Kul att läsa om er resa i Turkiet, där har vi varit riktigt många gånger och gillar verkligen både land, folk och mat

  1. JAaa man blir ju knäpp!! Kul att du hängde med mig i Turkiet, och om du frågar mig blir det snart en resa igen =) Kram

 5. Hej! Liseberg och Universeum passar alla åldrar, Slottskogen kan också funka, shopping finns ju massa också.Ha det gott, Liselotte

 6. Tipsar om tapasrestaurangen Pinchos (www.pinchos.se) som finns vid både avenyn och linne. De har inte bara spanska tapas utan fokuserar på smårätter, t.ex miniburgare. Är nytänkande då man beställer via app.

 7. Ser att du redan har en massa tips. Men här kommer några till. Ta en promenad genom stadsdelen Haga med en mysig gå gata. Med små butiker och fler mysiga caféer som har ute servering vid fint väder. Sedan så ett besök på ostindiefararen är roligt passa då på att åka med Älvsnabben över älven och även passa på att strosa längs kajen. Maritima museum rekommenderas med. Där kan man tex gå ner i en ubåt. Hoppas att ni får några härliga dagar i Göteborg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..