Ni kan komma in nu

image

Vitt ska det bli, och jag tror en grå fönsterkarm. Ska bli härligt med ett fönster till i tv-rummet.

Kärringen har lugnat ner sig! Förlåt för mitt temperament igår men ibland rinner det över. Så, nu är vi glada och käcka igen. Jag läste hos Bloggkommentatorerna att det var så mycket yta i bloggar, dom måste läsa fel bloggar då. För här inne både svär och spottar vi. Stökigt har vi med, jättestökigt. Dock så har det varit väldigt ordentligt i helgen eftersom svärfar varit på besök. Han håller oss i öronen.

Det har hänt lite i uterummet minsann. Just nu ser det mest ut som en lada från Dalarna. Det är bara dalahästar och dalkullorna som saknas. Jag kanske ska klä ut mig ikväll och överraska mannen? Lite rollekar som man tydligen ska ha.

Nu är det snart dags att börja måla, frågan är;
Utefärg: Farligt att ha i områden där man vistas mycket med för lite ventilation
Innefärg; risken är stor att man får måla om inom en snar framtid
Grundfärg enligt mig: dyrt, onödigt och tidskrävande, jag vill ha klart NU
Grundfärg enligt mannen: Livsviktigt
Humm…. ett fall för Arga snickaren..

Är du nöjd med din helg och hur ser veckan ut? 

Jasmina & Marianne, välkomna på Bloglovin!

image

Massa pill!

image

Jodå, stök finns det på en arbetsplats!

 1. Tjolahopp.
  Om du har en lada från Dalarna så undrar jag vad jag vill likna mitt uterum???? Ska försöka fixa bild t dig. Vi har allt från möbler( som ska vara där) snöslunga, dynbox, röklåda, verktyg mm mm. Listan kan bli sååååååå långa. Men vi har nytt tak iaf!!! Hahahahaha
  Kram på dig o ha en härlig dag.

 2. Hej! Efter att ha läst om the lodge på din blogg, så fick jag inspiration till att ge bort en brunch. Så modern och svägerskan fick det i år. Igår var det dags för dem att kvittera ut den. Så vi var åtta stycken som åt av den goda brunchen. Vilket mysigt ställe! Tack för tipset! Ha en bra vecka! Kram Kerstin

 3. Grundfärg är alltid bra, så håller resten superfint sen samt att utefärg idag inte alls behöver vara skadlig, vattenbaserade varianter är hur bra som helst. Sen om ni bara fixar lite ventilation med filter/nät – en fyrkant utsågad förslagsvis upptill o nertill i var sin ända utåt luften alltså, syns knappt men är helt suveränt ur just fuktsynpunkt o minskar risken för mögelskador exempelvis i utrymmen som annars kan bli för täta.

  Ser supernajz ut redan nu, många goa stunder kommer ni säkerligen ha där 😀

  1. Men usch så jobbigt… massa extra jobb!! Men men… skickar barnen på det, lite barnarbete skadar väl ingen?
   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..