(O)härliga sommarben

Jodå hemma hos mig så märks det tydligt när sommaren kommit, i alla fall på mina ben… Å jaaa, det är vanligt och normalt att en dator ligger sådär på golvet. Frågor på det?

image

Bleka ben med raksår och målarfärg, så ser mina ben ut hela sommaren! Samt äckliga hälar…

Jag har vaxat mig hos Anna min kompis hela våren och det har varit så himla skönt! Men nu hinner vi inte ses på ett tag så då får jag raka mig. Vet ni, jag är INTE någon kjolmänniska men jag köpte me&i kjolarna och jag lever verkligen i dom båda! Fast jag har såna där långa ”trosor” under så att jag sliper glidet på låren, fasiken vad äckligt det är! Vet du inte vad jag menar är du smal som en speta (fy dig!)

I kväll blir det picknick med dagis som avslutning på terminen. Gör du något sådant med dina barns dagis?

 1. Älskar eg att ha klänning eller kjol, men har sällan det till vardags. Vet inte varför egentligen… Kanske ska slå till med en Me&I-kjol? 🙂 Och ja, det lär bli med typ cykelbyxor under, ha ha!

  Tänker varje dag att jag ska gå och fixa fötterna, men det blir inte heller av… Borde ta en dag och vara fokusera på mig själv!
  Kram min vän!

 2. På förskolans dag så har sonens förskola en familjefest som går ut på att alla familjer (de som kommer) tar med sig mat för en familj på 4 pers, och så dukas det långbord med all mat som då alla familjer får ta av. Och eftersom det är många nationaliteter så finns det massa ”annorlunda” mat, jag åt mig mätt på olika piroger och vårrullar iår. Det fanns även cheeseburgare, pannkakor, olika sallader, osv. Vi tog med en fisk, regnbåge, som sambon hade gjort i ugnen. Förskolan står med dryck och efterrätt, i år tårta. Barnen bruka ibland ha sång för oss vuxna, som iår, men inte alltid. Det är super mysigt.

 3. Själv rakar jag inte benen alls, har hårlösa ben 😛 men fulla av rivsår och blåmärken brukar de vara, vilda katter får rivet skinn

 4. Den kjolen är så snygg, men tyvärr gillade jag inte den på mig.. Jag hittar ngt annat 😉
  Det där med långa trosor vet jag hur det känns, man får ju väldiga skav om man skulle slarva 🙁
  Dagis har grillfest på måndag, men då jobbar ju denna mamman (åxå)
  Kram på dig Gofia.

 5. HM har bra cykelbyxor för oss som får skav finns både vita och svarta. 49kr det har räddat mig många gånger.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..