Det dansas i byn!

Denna helgen är händelsernas helg i Veberöd. Det är dansbandsgala, vårmarknad och valet såklart. Veberödsborna är lyriska, äntligen händer det något!

Jag och mannen är nog några av de få som inte går på dansbandsgalan. Jag längtar inte ett helt år på att denna helgen äntligen ska komma. Det är liksom inte jag.Jo jag har varit där, och varenda gång har jag varit redigt berusad, för det är de flesta där (är det för att stå ut?). Alla älskar plötsligt alla och man hälsar på de som man glodde snett på i högstadiet. Det är inte längre dom och vi. Vi är enade, Veberöd är ett stort Vi. Ändå är vi inte där. Jag gillar att vara utstött och nykter men jag hatar bajamajor och bakfylla.

image

Här vistades vi mesta delen av dagen..

image

Och Militta skäller på solen.. surpuppa

I morgon är det också vårmarknad i byn, och idag fick jag veta att jag var välkommen dit, jag och Militta. Gud vad det ska bli skoj! Har du vägarna förbi så kom och säg hej. Det finns massor av aktiviteter för barnen.
Det blir nog inte mycket folk eftersom halva Veberöd är på dansbandsgala ikväll 😉
Mer info finns på www.veberodff.se

LOADING..