Gröna elvan

Ledig fredag idag och solen strålar. Det innebär att jag struntar i städningen och är ute istället. Det gäller att prioritera. Miras näsa är.dock mindre trevlig. Gröna nummer elvan har kommit på ett ordentligt besök. Ungen vill bada men det känns inte sådär lockande. Jag har aldrig velat bada i gröna Nilen.

Gårdagen då? Jo perfekt. Underbar miljö, fantastiska människor, glada och lekande barn sol och gofika. Milittas mammor mös till fullo. Tusen tack för alla grattis och varma lycka till och att ni tror på oss!

image

Lyckliga mammor!

image

Tre kära töser! Tyvärr minns jag inte vad skönheten till vänster heter, men de andra skönheterna är Charlotte (som jag ÄNTLIGEN) fick träffa och Malin (min Du&Jag Malin).

image

En perfekt bakgård, pompoms i träden, syreners doft från glasflaskorna och doft av kaffe! Tessan vad duktig du var som fixade! Och min ÄLSKADE man, du ställer alltid upp och har det finaste hjärtat i världen, jag är lyckligt lottad!

image

Barnen stormtrivdes, stora som små lekte lekar och fikade mellan varven

image

Sagofilten där vi läste =)

image

Mira var så glad! När det är Milittafest är livet toppen!


LOADING..