Det var utanför vallokalen det hände..

Vilken härlig dag, en familjedag. Även om mina barn tvingades till det så var mamman nöjd. Vi äter ALDRIG frukost ihop, idag gjorde vi, det var trevligt. Jag tror till och med att den trötta 15-åriga vampyren uppskattade det.

Sen styrde vi kosan mot vallokalen, för vi röstar, det är tradition och något jag anser att man ska göra. För Cornelia var det första gången hon röstade, taskigt nog fick jag inte ta foto för henne. Jag tycker det är så härligt att se engagemanget bland mina medmänniskor, alla kommer familjevis och utför sin plikt.

Men utanför valloken, det var där det hände, inget som egentligen förvånade mig..
Mannen hade Mira i knät på elmoppen, hennes ben var liksom utanför hans. När han sätter fart på moppen far ungens klänning upp mot magen. Och gissa vad…

Ja såklart, ungen hade inga trosor (igen). Det är Mira och naken Janne. De stora barnen skakade på huvudet och frågade mig
– Mamma, vad tror du det blir av Mira när hon blir stor?
– Öööööö, vill nog inte svara på den frågan…  

image

EN god men Onyttig present?

image

Cornelia har varit ute och solat med oss, woop woop

image

Å Gabriel smakade Kiwi för första gången.. den åkte ur munnen igen

LOADING..