Firar Mors dag som alla andra

Eftersom det är alla mammors dag så får jag också hänga på där. Så här serveras det frulle, lunch, mjukglass, röstning, sol och värme, ikväll grillas det. För visst ska vi mammor visa att vi är bra mammor idag?

Lite sorg idag också, min Mor firar första året utan sin Mor, det gör ont i hjärtat. Och ni andra som inte har någon Mor i livet, hoppas att ni kan se alla minnen och känna dofter som påminner er om henne.

Kärlek till er alla <3

Min fina Mor och hennes Mor, en vacker bild från vårt bröllop tycker jag. Lika vacker som min mammas hjärta. 
Stolt pappa och söta Mira är också med <3

 

 

 

  1. Grattis på morsdag kära vännen! Jag tycker verkligen man ska få lite extra pussar & uppskattning 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..