Gips i sommar?

Spenderar lunchen på ett speciellt sätt. Jag trillade så illa när jag skulle ut och sätta mig hemma. Det knakade i hela foten. Så nu sitter jag här och tjuter. Det gör ont som fan rent ut sagt.

image

När vet man om man ska åka in? Vill ju inte framstå som harig!

 1. Åk in!! Jag klantade mig för 3 veckor sen och jag trodde den var stukad då jag kunde halta mig fram. Efter 4 dagar åkte jag in då jag tänkte dokumentera de just för olyckfall försäkringen. Det blev röntgen och det var ett stabilt brott 🙁 Slapp i af gips 🙂

 2. Erfarenhet av ett brutet ben på tre ställen för nåt år sen. Akuten sa att man ska alltid linda en stukning. Och ja jag hade gjort ett besök hos vården.

  Jag kunde inte stödja på mitt ben,och det blev operation och just det, gips i åtta veckor. Krya på dig.
  Från ett soligt Österlen/MH

 3. Men hörru, om du inte kan stödja dig på foten så kanske du ska åka iväg? Eller kolla med vår Jenny! 😉
  Hoppas att det inte är något allvarligt. Skickar en extra hård kram till dig idag!

 4. Oj, inte kul 🙁 tycker absolut att du ska åka in o kolla upp dig. Dottern bröt sin fotled för 1 1/5 vecka sedan. Trodde kanske att det inte var så farligt, men vi åkte iaf in o kollade, så midsommarveckan får hon ta bort gipset. Ta ngn värktablett och åk in. Lycka till, kram!

 5. Bröt själv foten för några år sedan, avvaktade en dag, om det blev rött/blått och värmeökat område på svullnaden skulle jag åka in och den var bruten så gips 6 veckor och skruvar och plattor den sommaren för mig (varmaste sommaren på länge såklart).
  Du kan alltid ringa 1177 och höra efter!
  Aj aj och lycka till!

 6. Stackare, jag vet hur ont det gör när man trampar snett eller faller fel på foten. Om du inte kan stödja på foten snart tycker jag att du skall kolla upp den så inget är brutet. Man är inte harig när man lyssnar på kroppen och tar den på allvar Krya på dig fort! Kram Catrin

 7. Klart att du ska åka in! En sjuksköterska kollar nog först på dig och avgör om hon tycker att du ska vidare till läkare och röntgen.
  Krya på dig! Kram

 8. Hej gumman! Yes, jag ska med till Danmark!!!!! Tar med sonen Gustaf (7 år). Ser verkligen fram emot att få träffa dig och gullungen (busfröet!!!!) Mira. Ta gärna med ett signerat ex av din bok 🙂 Åh, vad kul det ska bli!!! Kram!

 9. Men usch….du har väl åkt in?? Ser inte bra ut 🙁 Hoppas du bara stukat den illa, gips är ju inte kul…skickar kryakramen!

 10. Börja med att lägga en kylklamp på! Gärna inlindad i en handduk så det inte blir för kallt, och på så sätt se om svullnanden går ner. Därefter hade jag försökt stödja på den, går inte det så åk in. Det behöver inte innebära att foten är bruten, men den kan vara rejält stuckad eller vrickad.
  Ta hand om dig och var försiktig fina du

 11. Hej Fnulan! Lider med dig, tycker du ska kolla upp foten ser inte ut att vara brutit men den kan vara regält stukad! Du kanske behöver ha den lindad! Har följt din blogg länge och tycker du är en så härlig människa omtänksam, spontan och bjuder verkligen på dig själv;) Hoppas foten blir bättre snart!! Kram på dig från en läsare från Linköping. PS! Inte långt från Finspång;)

 12. Skönt att du kan vila foten och sitta med den i högläge hoppas du kan vara hemma från jobbet några dagar också! Ungefär så såg min handled ut i vintras efter att ha blivit pååkt i backen. Tog mig hem t stugan och försökte kyla och vila…. Efter samtal m 1177 fick maken köra mig 11 mil enkel väg t sjukhuset. Hoppades in i det sista på att få slippa gips då det var min högra handled och jag är högerhänt…men slutade med att jag blev gipsad. Som tur är var det inte så länge jag behövde gipset. Krya på dig!!

  1. AJAJAJJAJA stackars!!! Känns kanske inte så kul med 11 mil.. Kunde du få lugn i stugan? Kramen och tack för omtanken!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..