Magiskt (varning för dregel)

Tänk er….

En dejt med den du älskar, en restaurang precis vid havet, sittplatser med utsikt mot Köpenhamn, dofter från grillen och synen av flaskor med gott innehåll och förväntansfulla människor. Som bäddat för en romantisk kväll.

Lidl bjöd oss på en kulinarisk upplevelse på sin succé restaurang Dill. Angela Hartnett hade flugits hit från England med sin assistent. Att hon är ett av Gordon Ramsays skötebarn och en av tre kvinnor som är innehavare av michelinstjärnor gjorde att våra förväntningar var skyhöga. Och vi blev inte besvikna, tvärtom!

Jag var lyrisk när jag åkte från den provisoriska Dill restaurangen som var förlagd på fältet vid Ribergsborg i Malmö. Jag var förvånad över att Angela lyckats med enkla råvaror och utan krångel (som är hennes motto) skapat en femrättersmiddag som jag aldrig kommer att glömma. Och endast till en kostnad av 350 kr och alla varor från Lidl. BRAVO! Jag gör vågen!

Dill drar snart i från Malmö och vidare genom Sverige, har du chansen så ska du absolut boka dig en plats!

image

Mitt ute på ett fält dyker det upp en restaurang i ett par dagar, välkomna till Dill!

image

Bästa utsikten ever!!

image

Eller jag bara skoja, denna utsikten var bättre såklart!

image

Starter:
Arancini, Sticky chicken, Cod brandade

image

Förrätt:
Marinated salmon with chili, sprind onion, ginger and coriander

image

Förrätt II:
Tortelli with mushroom, spinach and parmesan

image

Huvudrätt:
Roasted rib eye with scorched onion, forgotten carrots and smoked butter

image

Dessert:
Chocolate plate with milk ice cream

GRYMT imponerande kvinna den där Angela Hartnett <3

image

När vi lämnade restaurangen började solen sänka sig ner mot havet och vi log stort!

LOADING..